Sluit venster [ X ]   

Dr. Van Bladel

"Wie ogen heeft, die kijke.
Wie zien kan, neme waar"

Home


Welkom op de website van Dr. Peter Van Bladel Oogarts-oogchirurg. Het doel van deze website is u te informeren over de methodes en technieken waarover ik beschik om uw oogproblemen te verhelpen.


CORONAVIRUS

Sinds 16 maart werden alle routine afspraken telefonisch geannuleerd en verplaatst naar een later tijdstip.
Vanaf maandag 20 APRIL staan wij opnieuw ter beschikking voor “noodzakelijke en belangrijke consultaties” na afspraak.
De oogarts zal zich bij deze consultaties beperken tot  “strikt noodzakelijke” onderzoeken en behandelingen.Patiënten die hoesten, koortsig zijn of keelpijn hebben, worden verzocht de raadpleging nog uit te stellen.Gelieve de handen te ontsmetten bij binnenkomen met de alcogel die daarvoor beschikbaar wordt gesteld. Wij zullen geen handen geven. Alle contactoppervlakten zullen uitvoerig ontsmet worden. Wij hebben de mogelijkheid patiënten over verschillende wachtruimten te verspreiden.Aan begeleiders vragen we zoveel mogelijk buiten te willen wachten.

Nu reeds meer dan vijfentwintig jaar maak ik er een punt van telkens het beste van wat de snel evoluerende geneeskunde oogheelkundig te bieden heeft aan mijn patiënten te kunnen voorstellen.

Omdat elke mens per definitie uniek is, kan pas na een grondig onderzoek en een goed gesprek bepaald worden of u met uw specifiek probleem voor de hier beschreven behandelingen in aanmerking komt.

Geen enkele geschreven informatie, hoe volledig ook, kan een bezoek bij de oogarts vervangen!

Kabinet: Mechelsesteenweg 76
2640 Mortsel ( bij Antwerpen)
Tel.: +32(0)3 440 78 30